‘Samo Dinamo i Partizan, svi ostali ne postoje!’

0

Ovoga puta, priču je pokrenuo alfa i omega zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić koji je na priprema u Turskoj poručio kako na ovim prostorima trenutno ima premalo kvalitetnih klubova za dobar posao.

"Samo Dinamo i malo, malo Partizan… Svi ostali ne postoje. Zato smatram da bi regionalna liga bila rešenje. Neizvesnost i adrenalin, to je pokretač onih koji dolaze na utakmice. Zar mislite da bi se dogodilo hokejaško čudo s Medveščakom da igra hrvatsku, a ne EBEL ligu?", izjavio je Mamić za Sportske novosti i otkrio kako je situacija u HNL-u katastrofična – i na terenu i na tribinama.

 

"Vi novinari uvek preterujete kad pišete koliko gledaoca prati Dinamove utakmice sa tribina. Mi to nećemo demantovati jer nas je sramota, ali uvek je manje nego što to izađe u medijima. Javna je tajna da za sledeću sezonu osam hrvatskih prvoligaških klubova neće dobiti licencu! Ne mogu je dobiti ni da im je gospodin Bog brat! To je stvarnost Prve HNL", priča Mamić i ljuti se na one kojima je nedavni rat glavni argument za čuvanje "statusa quo".

 

"Je li netko prigovorio što Todorić ima trgovine u Srbiji? Ili Kraš? Regionalna liga bi donela više gledatelja, više sponzora novaca od TV prava".

 
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here