Samo mu Niš u glavi!

0

Niš je na nogama – stižu svetski i olimpijski šampioni Francuzi i najbolji među najboljima, Nikola Karabatić. Prijateljska utakmica u Čairu (sreda, 20 sati) između reprezentacija Srbije i Francuske biće prva za najboljeg rukometaša sveta u njegovom rodnom gradu.
– Jedva čekam početak meča. Nemam tremu iako će u dvorani biti moji roditelji i veliki broj rođaka, prijatelja. Radujem se dolasku u rodni grad, danima razmišljam samo o Nišu. Jedva čekam da vidim baku koja me je čuvala, rođake, sestre"… – ponovio je 25-godišnji bek Monpeljea.
Karabatić smatra da će "orlovi" poleteti u visine.
– Srbija je uvek imala izvanredne igrače, bila je svetski i olimpijski prvak. Žao mi je što sada nije tako jaka, ali nadam se će ponovo naći mesto u vrhu svetskog rukometa.
Otkako se nedavno, posle četiri godine provedene u Kilu, vratio u Monpelje saigrači su mu srpski reprezentativac Mladen Bojinović i Nebojša Stojinović.
– Dugi Bojinović mi je rekao da je Čair hram rukometa i da je atmosfera u dvorani brazilska. Biće to sjajan duel – zaključio je Karabatić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here