www.mtel.global
MTEL TV – sve na jednom mestu

Doživite potpuno drugačiju dimenziju televizije uz više od 70 ekskluzivnih kanala, koji su dostupni samo na MTEL TV-u!

Za sve naše ljude u regionu i dijaspori u ponudi su nacionalni, regionalni, informativni, filmski, sportski, muzički, dečji i ostali specijalizovani kanali koje možete gledati samo na MTEL TV-u.

MTEL TV legalno emituje sve kanale Radio-televizije Srbije (RTS), ali i namenske, poput dečjeg kanala RTS Poletarac, zatim, RTS Drama, RTS Život, RTS Nauka, RTS Klasika, RTS Trezor, RTS Kolo i RTS Muzika.

Pored velikog broja domaćih serija i filmova koji se trenutno emituju na kanalima RTS-a, program upotpunjuju i dobro poznate emisije poput emisija “Šarenica”, “Sa Tamarom u akciji”, “Ovo je Srbija”, “Kvadratura kruga”, “RTS ordinacija”… koje već godinama zauzimaju prva mestu na listi najgledanijih TV formi i garantuju kvalitetno vreme provedeno ispred televizora.

Ljubitelje vrhunskog sporta zadovoljiće ponuda svih Arena sport kanala, a za mlađe generacije, kao i za one koji se tako osećaju takozvani “Gejming” kanali upotpuniće vašu zabavu i slobodno vreme.

Tu su i regionalni kanali, RTRS i RTRS Plus, BN, BN 2 i BN Music, Hayat, Hayat Plus, Hayat Folk, Hayat Music, Hayatovci, OBN, FEDERALNA TV, ATV, K3 TV – Prnjavor…

Euronews Serbia 24 časa dnevno na MTEL TV

Od 9. maja ove godine, ekskluzivno na MTEL TV gledaoci mogu da prate i Euronews Serbia (Juronjuz Srbija), novi informativni kanal na srpskom jeziku, pod brendom i standardima jedne od najvećih medijskih kuća u Evropi i svetu – Euronews.

Programska šema Euronews Serbia obuhvata vesti koje će se emitovati 24 časa dnevno, pa će gledaoci za kratko vreme dobiti sve relevantne informacije o događajima u zemlji i svetu i sve to na kanalu koji se u inostranstvu može gledati samo na MTEL TV usluzi.

Euronews Serbia kanal dostupan je u svim MTEL TV paketima.

MTEL TV, sa više od 270+ ex-YU TV kanala, garantuje legalnost i visok kvalitet usluge. Uslugu možete da aktivirate na do šest uređaja (TV, telefon, tablet), uz mogućnost istovremenog gledanja na čak četiri uređaja.

Sadržaj TV kanala može se premotavati do sedam dana unazad, a svi paketi u svojoj ponudi imaju preko 300 radio stanica, dok je za filmofile u okviru Double i Max paketa na raspolaganju besplatan Video klub sa najboljim domaćim serijama I filmovima. Podsećamo, u toku je akcija uz koju ćete duplo uštedeti!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here