Šampionka: Ona najbolje “tverkuje”!

0

Devojke, njih 13, morale su da odigraju pet rundi, dok pobednica pored novca, dobija i priliku da nastupi sa Niki Minaž – kraljice ovog plesa.

 

Ovo je njen stil: Jedna od 13 takmičarki
 

Runde se sastoje u slobodnom stilu; nekim tehničkim pokretima; tverkovanju sa podignutim nogama uz zid; omiljene runde "dominacije" gde takmičarke vrckaju nad partnerom i finalne runde gde devojke imaju 30 sekundi da uz pesmu Niki Minaž osmisle koreografiju na licu mesta.

 

Džemini (21) je proglašena ovogodišnjom pobednicom u tverkovanju i ponela kući 1.000 funti, kao i nagradu nastupanja sa Niki kada sledeći put bude imala koncert u Engleskoj.

"Nisam očekivala da ću pobediti. Mnogo sam uzbuđena zbog nastupanja sa Niki Minaž, rečima ne mogu opisati koliko je to fantastično", rekla je Džemini.

 

A ovo je šampionka Džemini
 

Mnogi ljudi ne koriste ove plesne pokrete, jer ih to podseća na Majli Sajrus, naveo je Hari Entoni, organizator takmičenja.

"Međutim, s obzirom da je u pitanju pravi ples koji zahteva veštine, mislim da neće prestati da bude zainteresovanih za njega i da je prihvatljiv u "mainstream" kulturi", zaključio je Entoni.

 

Pogledajte performans svih devojaka:

 

A ovo je Džemini:

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here