EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI

Nova ajfon 12 serija izazvala je pomešana osećanja, kako kod tradicionalnih Epl korisnika, tako i u opštoj tehnološkoj javnosti.

Uz dosta dobrih stvari koje smo mogli da vidimo, možda i najviše kontroverzi je izazvala činjenica da u pakovanju, uz novi ajfon 12, ne dolazi adapter (odnosno, punjač).

Epl je ovu odluku opravdao time što se, navodno, ovako bolje čuva životna sredina.

Štaviše, tokom prezentacije, naglasili su da će efekat ovog izbacivanja punjača iz pakovanja biti isti kao da se iz upotrebe izbacilo 450.000 automobila u jednoj godini.

??Your #Galaxy does give you what you are looking for. From the most basic as a charger, to the best camera, battery, performance, memory and even 120Hz screen ✌️ on a smartphone. ??

Gepostet von Samsung am Dienstag, 13. Oktober 2020

Ovakvu situaciju, iskoristio je jedan od najvećih rivala – Samsung. Južnokorejskoj kompaniji “peckanje” giganta iz Kupertina nije strano, pa tako već godinama objavljuju spotove čija su tema redovi za novi ajfon i slično, piše News 18.

Sada su na Facebook stranici objavili fotografiju punjača i napisali: “Vaš novi Galaxy pruža sve što vam je potrebno. Od osnovnih stvari kao što je punjač, pa do vrhunske baterije, kamere, performansi i 120Hz ekrana”.

U poslednjem delu objave je još jedna “pecka”, jer nova ajfon 12 serija nema osvežavanje ekrana od 120Hz ni na jednom modelu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here