M. Topalović
U mislima dobre nade: Sanja, Vuk, Milena, David, Đorđe i Branislava

Mlada udovica Sanja Bartok (29) iz Gudurice, nadomak Vršca, i njenih šestoro mališana nisu zaboravljeni, što je svojim humanim gestom već po ko zna koji put potvrdila naša plemenita čitateljka Nadežda Radović iz Vizbadena, uputivši im 200 evra.

Za Sanju, ženu borca, koja je prošla kroz mnoge nedaće i njene mališane: 10-godišnju Anu, devetogodišnju Milenu, osmogodišnjeg Đorđa, sedmogodišnju Branislavu, četvorogodišnjeg Davida i trogodišnjeg Vuka ovakva pomoć mnogo će značiti.

Ostavši rano bez supruga, koga je teška bolest odnela u 27. godini, mlada mama se našla na životnoj prekretnici jer je o šestoro mališana trebalo da vodi brigu bez ikakvih primanja. Njena teška sudbina, podsećanja radi, dotakla je u srce mnoge dobre ljude, kao i naše čitaoce koji su joj zdušno priskočili u pomoć.

Samo zahvaljujući njihovoj prijateljskoj i izdašnoj ruci njima je danas lakše. Posebno zahvaljujući dobroj Nadeždi koja im često priskače u pomoć.

Novac je već prosleđen na kućnu adresu u Gudurici, a koliko je usrećio Sanju i decu, njihova dobročiniteljka će moći da pročita u jednom od narednih izdanja našeg lista.

Budući da je dobrotvorka iz Vizbadena izdvojila još 50 evra kako bi se uručilo nekome kome je najpotrebnije, saznaće i koga je još obradovala.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Izvor:
K. Nedeljković - Vesti - Foto: M. Topalović

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here