Instagram.com/sanja_kuzet
Sanja Kužet

Nesvakidašnja situacija i rasprava između Saše Popovića i Sanje Kužet dogodila se u emisiji.

Naime, sve je krenulo od Popovićeve konstatacije da voditeljka odlilčno izgleda i da joj je lepa haljina, na šta je Sanja objasnila da od ove sezone, zapravo u svakoj emisiji eksperimentiše i sa novim kreatorima.

– Ti stalno imaš nekog drugog – dobacio je Popović, ali se voditeljka nije “upecala” na njegovu provokaciju, već je odgovorila da ima ukupno pet saradnika.

– Ove godine je počela da šara – nadovezala se Bekuta, a zatim je ceo žiri počeo da peva stihove “Šaram, šaram, mnogo šaram. Varam, varam, okom momka varam”.

– To što šara pusti to, kad ćeš početi da varaš? – pitao je Popović, a ona odgovorila da je s tim završila.

– Što sam šarala – šarala – dobacila je Ceca, a Popović je objasnio da se šalio i da je ona majka dvoje dece, da je u srećnom braku, ali je ponovo pokušao da je “pecne”.

– Trenutno je u drugom braku, pa sad videćemo kako će se razvija situacija – ubacio je “žišku”, ali mu je lepa voditeljka odbrusila.

– Nema potrebe da vi pratite moju situaciju, ona je nikad bolja i mislim da se to vidi – ističe Sanja.

Međutim, Saša se tu nije zaustavio.

– Znaš kako ja to gledam. Prvi muž, prvo dece, drugi muž, drugo dete, e ako bude treće dete… – počeo je da objašnjava, ali mu je tonac isključio bubicu.

– Isključen si, nema te! Je l’ vi nešto odavde čujete? Kako ono beše 1:0 za mene? – ironično i pobednički je odbrusila voditeljka, a članovi žirija stali su na njenu stranu.

– Kako te rastavila na proste činioce, rešila te, e moj Popoviću. Ovo je trica, nula bodova – dobacili su Marija i Bosanac.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime