Instagram/sanjamarinkovicofficial
Sanja Marinković

Voditeljka Sanja Marinković prisetila se teškog perioda u životu kada joj je umro otac, a istakla je i da te rane nikada neće zalečiti.

– Postoje rano koje nikad neće da zarastu, kada mi je krajem godine preminuo tata, ali ne želim time da obeležim ovaj intervju – rekla je i dodala:

– To mesto niko nikad neće popuniti u mom srcu. Zaista mi je uvek teško da pričam o tome, jer to desilo zaista iznenada, bukvalno preko noći. Trenutak kada sam čula dijagnozu pala sam u nesvest, ali bila sam dovoljno pribrana da mu ne saopšti da mu je ostalo samo dva meseca. Otišao je, a nije ni znao od čega je bolestan. Sve sam mu rekla, moj tata je uvek bio tu za mog brata i mene, za šta god da mi je trebalo, uvek je tu bio tata.

– Ne postoji klinika kojoj nismo pisali, pare nisu bile problem, ali nažalost, leka nije bilo – otkriva Marinkovićeva.

Ona se dotakla i perioda koronavirusa.

– Ima jedna vest koja je vezana za koronu, a to je da li smo mi pobedili koronu ili je ona pobedila nas… Ja mislim da sam ja pobedila koronu, jer istinski uživam, i u poslu, i u svom sinu, i zato što sam uvek imala priliku da kupim kartu za neke destinacije koje mnogo volim. Ne mogu da kažem je korona period koji mi je mnogo lošeg doneo – kaže Marinkovićeva u emisiji “Premijera – Vikend Specijal”.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime