Instagram
Sanja Stanković

Ušešće Sanje Stanković u “Zadruzi” obeležio je ljubavni odnos sa Jovanom Tomić Matorom, ali i sa Filipom Carem, koji se trenutno ne odvaja od udate Dalile Dragojević.

Bivša zadrugarka je otkrila kako gleda na njihov odnos, ali se dotakla i svoje bivše ljubavi, kao i nekadašnje bliske prijateljice, Maje Marinković.

Da li si ispratila odnos Matore i MC Aleks? Svi ga upoređuju sa početkom vaše veze, pa čak i Matora. Da li si ispratila da ju je nazvala “Coki”, kao što je Jovana tebe zvala?

– Ne zanime me taj odnos, mogu da rade sta hoće. Za “Coki” mi je rekla drugarica i samo sam se nasmejala. Generalno ja kad bacim pogled na “Zadrugu”, Aleks dosta podseća na mene iz prve sezone, povučena i ne voli toliko da se svađa.

Kako ti se čini odnos Filipa Cara i Dalile Dragojević?

– Odvratno. Žao mi je Dejana u celoj toj situaciji, ne znam zbog čega toliko ćuti i dozvoljava neke stvari. Odvratno mi je to što Dalila dozvoljava da joj se Car približi na takav način. Filip može da radi šta hoće, on je slobodan dečko. Ona je ta koja mora da ima ručnu i da stavi njega na distancu ako želi da sačuva brak, a ako ne želi, onda nek radi šta je radila do sad.

Je l’ misliš da je Car iskren ili mu je Dalila samo izazov?

– Mislim da mu je izazov, on je takav generalno. Voli da se šalta sa devojke na devojku i kad osvoji neku, onda prelazi na drugu. Ja mislim da se uopšte nije zaljubio, možda se čak samo istripovao. Jedva čekam, ako Maja uđe, da vidim kako će se ponašati u tom odnosu sa Dalilom.

Da li misliš da će Filip pokušati da se pomiri sa Majom, ako uđe?

– Da.

Šta misliš, kako će Janjuš reagovati ako Maja uđe?

– To baš ne znam. Kad sam bila u četvrtoj sezoni znam da se on kleo i da se nikad neće pomiriti sa njom, ja sam stvarno poverovala u to. On je toliko bio ubedljiv, a na kraju je popustio i bio sa njom. Kad su emocije u pitanju, ljudi prelaze preko mnogih stvari, tako da me ne bi čudilo da se njih dvoje pomire.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here