Šank i čaše umesto mikrofona

0

Misli na budućnost: Slađana sa ćerkama

Ekonomska kriza koja potresa svet, sve manje posla i novca, naterali su brojne pevače i glumce da se okrenu dodatnim poslovima koji nemaju veze sa scenom. Za samo poslednjih šest meseci mnogi pevači postali su biznismeni, gazde kafana, butika i kozmetičkih salona, a sve u želji da zarade koji dinar više.

"Još mi nije frka za pare, ali sam svesna da ne mogu doveka pevati. Moram da mislim na ćerke, kojima želim da obezbedim koliko-toliko pristojnu egzistenciju i budućnost, bez obzira na to čime će se one u životu baviti. Zato sam otvorila butik i kozmetički salon, a ako mi posao krene uzeću još neki lokal," kaže Slađana Delibašić.

Marija Šerifović je rešila da se oproba u ugostiteljstvu, pa je tako otvorila kafić u blizini svoga stana nedaleko od "Beogradske arene".

Gazda je postao i glumac Bogoljub Mitić Đoša, koji ovih dana u Borči otvora kafanu "Kod Đoše na ćoše". "Plaćam iznajmljeni stan, izdržavam porodicu koja nije sa mnom, mnogi mi duguju, pa sam morao da se snađem da poboljšam svoje finansije. Godinama su sve kafane bile moje, noćivao sam u poznatim restoranima, a sada ću biti gazda, pa niko neće smeti da me izbaci i kada dođe fajront," kaže Đoša.

Ukoliko mu biznis dobro krene, mogao bi da se vrati svom prvom poslu i ponovo, kao nekada, pre nego što je postao poznat, bude građevinski preduzimač. Iako o finansijama ne moraju da brine uz tatu Šabana Šaulića, njegove ćerke Ilda i Sanela su u jednom beogradskom tržnom centru otvorile turističku agenciju…

 

(više o ovom događaju možete pročitati u štampanom izdanju "Vesti" od 22.10.)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here