PROMO
Sara Jo

Jedna od trenutno najpopularnijih pevačica Sara Jo ovih dana radi punom parom. Njena najnovija pesma „Mili, mili“ osvojila je brzo srce publike i sada je jedna od numera koja se najglasnije peva na nastupima, a pevačica ne krije zadovoljstvo zbog toga.

– Prezadovoljna sam reakcijama publike. Pesma „Mili, mili“ koja sad već ima više od dva miliona pregleda dogodila se sasvim spontano, i u tome je njena najveća čar. Spot prati estetiku kraja devedesetih i početka dvehiljaditih godina. Bio je pravi izazov pronaći lokacije i adekvatan kostim, koji je na kraju i nastao isključivo za potrebe ovog spota.

Da Sara iz dana u dan izgleda sve bolje primetili su mnogi, a brojni pozitivni komentari na njenom Instagram profilu samo idu u prilog tome. Zanimljivi odevni komadi, smele frizure i šminka, i atraktivan izgled izdvojili su je iz mase. Mlada pevačica redovno trenira, kako zbog nastupa koji su često vrlo zahtevni tako i zbog samog zdravlja, što svakako doprinosi njenom izgledu.

View this post on Instagram

Squat it like it’s hot 💦 #PRIMEKNIT #createdwithadidas

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial) on

 

– Trudim se da redovno vežbam, ali ovih dana je to dosta težak poduhvat. Letnja sezona je rezervisana za festivale i nastupe, pa imam baš dosta obaveza. Ali sve je stvar dobre organizacije i volje, tako da se zaista uvek potrudim da odradim kratak trening ili bar da izađem pola sata napolje i istrčim rutu – otkriva Sara i dodaje da je trčanje opušta i pomaže joj da razbistri um.

Kako kaže, redovan trening i kvalitetna ishrana su tajna njene dobre forme. Kad se odluči za trening na otvorenom, to je onda trčanje ulicama Beograda i tada voli da bude u društvu. Tokom treninga vodi računa o opremi.

 

– Volim da uvek izgledam dobro. Bilo da sam na sceni, kafi sa društvom ili da trčim pored reke. Pored samog izgleda, udobnost mi je na prvom mestu. Udobne patike su must have za trčanje, posebno kada je reč o gradskom trčanju koje zahteva česte promene pravca, zaustavljanje na semaforima i slično. UltraBoost HD mi je trenutno omiljeni model koji preporučujem svima jer pruža neverovatnu stabilnost i komfor koji mi olakšavaju svaki trening.

Intenzivni treninzi

Kada nije na ulicama grada, Sara trenira CrošFit koji je možda i najzaslužniji za njenu dobru formu i savršenu figuru.

– Posle CrošFit treninga vidim najbolje rezultate, što me uvek dodatno motiviše. Ovaj tip treninga sam zavolela baš zbog toga što su vežbe koje radim jako energične i zato što nijedan trening nije isti. Upravo takvi treninzi, vrlo intenzivni i zahtevni, nešto su što meni najviše prija i odgovara i što se na kraju pokazalo kao najefikasnije.