Instagram
Sara Jo

Pop pevačica Sara Jovanović poznata je kao neko ko prati trendove, te često menja imidž, a poslednjom objavom na Instagram profilu pokrenula je veliki broj reakcija.

Naime, ona je odlučila da skrati kosu i napravi kratki paž, a mnogi su pomislili da je u pitanju perika jer često zbog nastupa ume da se transformiše.

Kako bi dokazala suprotno ona je objavila snimak sa šišanja i otkrila da je kosu donirala u centar za izradu perika za žene obolele od raka dojke što je dirnulo javnost.

– Promene su oduvek uticale oslobađajuće na mene. Uz njih sam lakše stavljala tačku, išla dalje, donosila odluke, dobijala vetar u leđa, menjala perspektivu na raznorazne životne situacije, osećala se sigurnije i samouverenije. Svaku vizuelnu promenu sam volela da ispratim prvenstveno sa onom u sebi samoj. A kako je iza mene jedna od najhaotičnijih i najsadržajnijih faza u mom životu, na ovaj način sam htela da obeležim novo poglavlje. Najvažnije od svega, podsetila bih vas da, ako planirate ili razmišljate o sličnom “poduhvatu”, vašu kosu možete da donirate u centar za izradu perika za žene obolele od raka dojke – što će vašu promenu učiniti još lepšom i posebnijom – poručila je Sara.

Video pogledajte ovde!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here