Fudbalski klub Crvena zvezda potpisao je u petak ugovor o saradnji sa Udruženjem ratnih vojnih invalida Srbije, na osnovu kojeg će članovi tog udruženja imati slobodan ulaz na istočnu tribinu stadiona “Rajko Mitić”.

Predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović, u emotivnom izlaganju, izrazio je zadovoljstvo zbog potpisivanja ugovora i nastavka humanih akcija.

– Potpis ugovora proizilazi iz činjenice da Zvezda posvećuje veliku pažnju ljudima koji su bili i ostali na braniku otadžbine u situacijama kada se branila sloboda – rekao je Mijailović novinarima na stadionu “Rajko Mitić”.

Željko Vasiljević, predsednik Udruženja ratnih vojnih invalida Srbije, zahvalio se Crvenoj zvezdi što je, kako je istakao, prepoznala interes kreiranja novih puteva i ponašanja u društvu.

– Crvena zvezda je pokazala da je najveća i preuzela na sebe veliku ulogu, da kreira nove odnose u društvu. Odnos države i društva ranije bio je na niskom nivou, a da ovakve stvari pokreću da ide na bolje. Najveći broj ljudi navija za Zvezdu i hvala joj što smo dobili posebna mesta na istoku.

Ratni vojni invalidi već od utakmice protiv Čukaričkog 24. avgusta moći će da prisustvuju utakmicama na stadionu Crvene zvezde.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime