Šarića traže zbog 3 tone kokaina

0

Miran život biznismena u Crnoj Gori: Darko Šarić

Donešeno je i rešenje o proširenju istrage, koja će se protiv njih voditi u odsustvu, a beogradski mediji saznaju da se Darko Šarić nalazi u Budvi, dok je Soković u Pljevljima. Sumnja se da su i ostali begunci utočište pronašli u Crnoj Gori.

 

Do sada je istragom u ovom slučaju obuhvaćeno 19 osoba, a policija na ovom slučaju radi i u Urugvaju, u čijim je vodama zaplenjen tovar narkotika.

 

Akcija srpske policije u četvrtak, koja je po nalogu Specijalnog tužilaštva za borbu protiv organizovanog kriminala pretresla 18 objekata u vlasništvu ili koje koristi Šarić, nastavljena je juče pregledom oduzetih stvari. Pored nekoliko vozila, policija je zaplenila kompjutere i određenu dokumentaciju.

 

Darko Šarić, dok traje istraga u Srbiji, ali i Argentini i Americi, mirno živi u Crnoj Gori, odakle je nedavno poslao poruku da njega i njegovog brata Duška, vlasnika prave imperije, u kojoj su hoteli i brojne nekretnine u Crnoj Gori i Srbiji, niko ne uznemirava i da su optužbe protiv njih delo zlonamernika.

 

U akciji "Balkanski ratnik" srpske Bezbednosno-informativne agencije i američke Agencije za borbu protiv trgovine narkoticima, prošle godine je u Urugvaju i Argentini zaplenjeno oko tri tone kokaina.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here