Printscreen
Saša Kovačević

Naš popularni pevač Saša Kovačević govorio je danas za emisiju “Ekskluzivno”, te je otrkio da se u karantinu ne dosađuje, ali da mu fali publika.

-Napravio sam sebi školski raspored, što se celog dana tiče i posvetio sam sebi puno vremena, i edukaciji na svim poljima, a što se pevanja tiče, uvek pevam dok sviram, a dosta vežbam u poslednje vreme, tako da mi u tom smislu ne fali već mi fali neka vrsta energije koju dobijam od publike na koncertima, to mi iz dana u dan sve više fali, ali dobro, doći će valjda sve na svoje – rekao je Saša, a potomotkrio da li se obradovao snegu:

– Ja se nisam toliko obradovao snegu, koliko moja Iskra, iz razloga što vozim a svi vozači znaju kakva je situacija kad napada sneg, gužve su, kasniš, problemi sa gumama, tako da ne mogu da kažem da u gradu prija ta zmiska i snežna euforija.

Saša je istakao da je izuzetno disciplinovan i poštuje sve mere tokom pandemije.

-Ne izlazim, ne krećem se, nemam kontakte i to nas je održalo, naravno i sreća je glavni faktor. Nekad možete uhvatiti neku kvaku, počešati se i to je to. Nema pravila, ali vodimo računa svi porodično – naveo je on.

Naša lepa manekenka Bojana Krsmanović otkrila je nedavno da bi napravila presedan i učestvovala u spotu ukoliko bi dobila poziv baš od Kovačevića, a Saša je sada otkrio da li planira da je pozove.

– Ne znam, nisam se ni upoznao sa Bojanom, ne znam je lično, znam samo da je napravila izvanredne rezultate van Srbije, ali nikad nismo pričali na tu temu. Zašto da ne, lepa je devojka i verujem da bi se dobro uklopila u našu priču – rekao je on.

Bojana Krsmanović, Foto: Screenshoot Instagram

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime