Saša Popović iskeširao 20.000 evra za Suzanin novi spot!

0

Suzana Jovanović odlučila je da se posle 15 godina vrati na muzičku scenu, te je nedavno sa ekipom otputovala u jedan luksuzni hotel u Turskoj kako bi snimila što bolje kadrove za spot.

Pevačica je povela čitav tim saradnika – šminkera, snimatelja, fotografa i reditelja Dejana Milićevića, stilistu, a troškove puta, odsedanja, kao i celog spota snosi njen suprug Saša Popović.

Kako izvor navodi, Popović ne žali para kada je njegova izabranica u pitanju, a za njen povratnički momenat iskeširao je čak 20.000 evra!

Sudeći po fotografijama, Suzana je tamo sa timom već šest dana, a dosadašnji boravak iznosi negde oko 5.000 evra. Na to se dodaju plate i dnevnice, avionske karte, a za svoj veliki povratak pevačica je angažovala i jednog poznatog turskog manekenka, ali i devojku koja se pojavljuje u nekoliko scena.

Za potrebe snimanja je iznajmljen i automobil, te je sagovornik uklopio troškove u pomenutu cifru. Budući da se njihova ćerka Aleksandra bavi produkcijom, nije isključeno i da je ona pomogla majci da snimi dobar video.

S obzirom na Sašine ideje i mogućnosti, nema sumnje da će povratak njegove supruge biti spektakularan i veoma zapažen, te da će im se uloženi novac brzo vratiti.

Saša Popović se ovim povodom nije oglašavao.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here