ATA IMAGES
Saša Popović

Saša Popović progovorio je o narednoj sezoni “Zvezda Granda”, žiriju, ali i o saradnji sa Aleksandrom Milićem Milijem.

– Žiri ostaje isti, ako neko ne otkaže i ne predomisli se. Mada ne verujem u to, ta stolica puno vredi. Boje se, puno to sve košta. Milija ja nikako ne mogu da smenim. Vlasnici su odlučili da on bude direktor i postavili ga tu gde jeste. Njegov zadatak je da spremi pesme za pobednika i sad mi je lakše, jer ja to više ne radim. Žika i ja smo to radili godinama, a sada je na Milija red – rekao je on.

Popović se osvrnuo i na čitavu situaciju koja se događa Tanji Savić u porodici.

– Tanja Savić je naše dete. Sa ove distance, ona se pojavila 2003. godine i od tada je prošlo 18 godina. Nju je Grand napravio i žao mi je zbog svega što joj se dogodilo. Oslobodili smo je dve godine pre ugovora, jer je bila trudna, a ovo što joj se dešava nije lepo. Mi je volimo i podržavamo.

Aca Lukas prozvao je “Grand” u svojoj knjizi da je njihovo takmičenje za zvezde namešteno i da u tome nije hteo da učestvuje. Saša na to ovako odgovara.

– Nisam pročitao to delo, niko mi nije javio da se nalazim u knjizi. Što se nas tiče, uvek se cenilo pevanje. To ne može niko da porekne. Ako imamo u vidu čitavu plejadu pevača, toliko njih smo iznedrili da je nelogično reći da se ne ceni pevanje. Evo poslednje sezone, svi finalisti su sjajni pevači.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here