ATA IMAGES
Saša Popović

Sinoć je emitovana još jedna emisija “Zvezda Granda” u kojoj se dogodila neočekivana i zanimljiva situacija, kada je Ceca Ražnatović izašla na binu kako bi dala podršku takmičarki koja je bila vidno uplašena i pod tremom.

Tamara Jovanović (21), takmičarka iz Zvečana, otpevala je numere “Ona nekad” i “U inat prošlosti”, a od žirija je dobila samo jedan glas, i to od Cece.

Iako je na samom početku takmičenja otkriveno da pravila nalažu da takmičari koji dobiju jedan ili dva glasa automatski ispadaju, Saša Popović je odlučio da u ovom slučaju napravi presedan, te je takmičarka prošla u sledeći krug.

Ceca je izašla na binu i zagrlila kandidatkinju, a onda dodala da želi da joj bude mentor.

– Ljudi, ovo je strašno, ona ima 300 otkucaja u sekundi. Lepa si, zgodna si. Sale, ja je hoću ako mi je daješ – poručila je pevačica Popoviću.

– Mislim da je ona prestravljena, ona cela drhti, mislim da imaš materijala. Šetala si me, taman kad pomislim da je dobro ti proklizaš, ali bih volela da se moj tim i ja potrudimo da sledeći put zablistaš – objasnila je Ceca, a Saša Popović je odlučio da prihvati molbu folk dive, te će joj ona biti mentor.

3 COMMENTS

  1. Kakav gest,oa polje da si dao nekoj kuhinji brsplatan rucak za one koji nemaju.sit gladnom neveruje.bruka popovicu sa cime se dicis

  2. Pa neka možda biće dobra pevaćica, moramo da razumemo da je trema u studij veća nego što je u privatnoj kući

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here