Zajednički treninzi sa Amerikancima su postali tradicija, naša saradnja sa ekipom Dejana Udovičića traje već četiri ili pet godina i nadam se da će nam uskoro uzvratiti gostoprimstvo, recimo na Havajima, u svom prepoznatljivom stilu rekao je danas selektor srpskih vaterpolista Dejan Savić.

Srpski i američki tim treniraju već nekoliko dana na Dorćolu, a danas su ih posetili ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i američki ambasador Entoni Godfri.

– Hvala na poseti ministru i ambasadoru. Posle korone i svega, mislim da su Amerikanci pre svega skupili hrabrost i pokazali izuzetnu želju da treniraju sa nama. Ta saradnja će da se nastavi u junu, kad krenu one prave pripreme za Olimpijske igre, a nadam se da će gostoprimstvo da vrate, recimo na Havajima – rekao je Savić novinarima na Dorćolu.

Selektor Amerikanaca i nekadašnji strateg Srbije Dejan Udovičić takođe se zahvalio ministru Udovičiću i ambasadoru Godfriju na poseti.

– Posebno hvala selektoru Srbije Dejanu Saviću i Vaterpolo savezu na dobrodošlici. Ovi treninzi su sjajni za nas, treća je nedelja da smo u Evropi, bili smo u Grčkoj, pa u Crnoj Gori, posle idemo za Hrtvatsku i Italiju. Nadam se da ćemo posle ovog rada izaći spremniji i još bolji – istakao je Udovičić.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime