Savić: Zaslužen poraz

0

 Selektor reprezentacije Srbije Dejan Savić
 

"Ponovili smo neke slabosti i to nam se osvetilo. Ni napad nije bio na nivou uz nekoliko katastrofalnih grešaka u odbrani. Ostaje nam da to popravimo, da učinimo sve da se vratimo na željeni nivo. Mnogo moramo da popravimo u igri, sada nam predstoje još bitniji mečevi", rekao je Savić, a prenosi sajt Vaterpolo saveza Srbije. 

 

Srbija je u Budimpešti poražena od Mađarske rezultatom 6:8 u utakmici trećeg kola Evropskog prvenstva.

"Ovo je SPORTski šamar koji ne treba tragično da se shvati. Nisam nezadovoljan, možda je ovo stiglo u pravom trenutku. Nije tragedija i ne treba da paničimo. Nismo mogli da repriziramo Dubai, da dobijemo odmah u prve dve četvrtine – to je bilo nemoguće. Ostaje nam da se skupimo i odigramo naredne dve utakmice kako treba, da uklonimo nervozu koja je bila izražena u ovoj utakmici", rekao je Filip Filipović.

 

Kapiten reprezentacije Srbije Živko Gocić rekao je da je golman reprezentacije Mađarske doneo prevagu na stranu domaćina.

"Zaslužen trijumf Mađara, bili su bolji. Bili smo stegnuti za ovakvu utakmicu. Odlični su bili sa igračem manje. Deker je sjajno branio, sprečio nas da ostvarimo bolji rezultat. Ovo je bila bitna utakmica ali ne odlučujuća", rekao je Gocić. 

 

Srbija u Grupi B sada zauzima treće mesto sa šest bodova, jedan manje od Hrvatske, sa kojom se sastaje u subotu od 19 časova.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here