Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Bogdan Bogdanović je ponovo bio najefikasniji igrač svoje ekipe, a Atlanta Hoksi su slavili na gostovanju u Čikagu 113:101. Tim iz Džordžije je tako stigao do petog trijumfa u poslednjih šest mečeva u NBA ligi, a senku na pobedu je bacio žestok sukob kapitena srpske reprezentacije sa trenerom Kvinom Snajderom.

Kapiten srpske reprezentacije imao je skoro savršeno šutersko veče. Ubacio je 20 poena, a iz igre je šutirao 6 od 7. Pogodio je obe trojke, a bio je uspešan u svih šest pokušaja sa linije slobodnih bacanja. Imao je i četiri skoka i šest asistencija.

Međutim, duel je obeležila rasprava između Bogdana i trenera Hoksa u samom finišu. U jednom trenutku je delovalo da su na ivici fizičkog sukoba.

Snajder je očigledno nešto rekao Bogdanoviću, što je ovoga razbesnelo, pa je bacio vodu o parket i pomerio se sa klupe.

Tu se nije završilo, jer se nekoliko trenutaka kasnije Bogdan uneo treneru u lice i nešto mu govorio, dok su saigrači pokušali da ga smire.

Posle meča i Bogdan i Snajder su spustili loptu.

– Mi se konstantno raspravljamo, što znači da je obojici stalo. Kvin je na mojoj strani, bodri me cele godine. Ovo su neke normalne stvari – rekao je Bogdanović.

I trener Atlante je govorio u pomirljivom tonu.

– Bogi je bio sjajan, a naši odnosi su odlični. I više od toga. Oduševljen sam kako je igrao, bio je sjajan i u odbrani. Nije mogao da bude efikasniji na obe strane terena – izjavio je Snajder.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here