ATAImages
Seka Aleksić

Pevačica Seka Aleksić oglasila se jutros putem svog Instagram profila i nasledniku Jovanu uputila emotivnu čestitku povodom prvog rođendana.

Podsetimo, Seka se porodila 22. januara prošle godine, prvobitna ideja nje i supruga Veljka Piljikića bila je da se naslednik zove Isak, međutim, kako je beba rođena posle njihove krsne slave Sveti Jovan ponosni roditelji odlučili su da mu upravo to bude ime.

Ponosna majka sinoć je pokazala kako je sve dekorisala za proslavu koja će se održati, a zatim je podelila nekoliko slavljenikovih slika i napisala:

– Ovo je tvoja jedna kapljica života više. A život je okean i to ćeš sa godinama spoznati… Da ga ne brojiš i ne meriš u kapljicama, jer je sve to mnogo dublje nego što se čini sa površine za onoga koji posmatra. Da znaš da ako ne leči i ne hrani da nije ljubav. Da je čuvas kao kap vode na dlanu, ali da je ona more sa nepresušnim pritokama. Da je ljubav u sjaju u očima i po vrhovima prstiju, da je možeš dodirnuti baš u zagrljaju… Zato te grlimo, nikada jače, nikada snažnije. Da znaš da smo tu za tebe, da te volimo, da pazimo, čuvamo, da sve možeš. Da nas imaš da verujemo u tebe sada isto koliko smo verovali u tebe kao i kada si bio zamisao, kada si bio slika sa ultrazvuka, kada si bio pokret u stomaku, prva bol ili udah. Da nikada nismo prestali da verujemo i da nikada nećemo. Želim ti da naučiš da je bezbedno verovati, jer mi jesmo i sada imamo razlog više da verujemo jos snažnije. Jovane, srećan rođendan. Veruj mi, ovo je tek početak dugog putovanja, a ti si napravio prvi korak. Bog te blagoslovio zajedno sa batom Jakijem i presveta Bogorodica zauvek čuvala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here