Promo
Seka Tomičić

Seka Tomičić, eksluzivac Grand produkcije i vlasnica nekoliko hitova među kojima su se izdvojili „Telepatija“ i „Ti si bol“  Miholjsko leto dočekala je u rodnom Tivtu i to ni manje ni više nego u kupaćem.

Plava Sirena, kako je na estradi zovu, svojom pojavom potpuno je zasenila sve oko sebe, a otkrila nam je da je Jadran njen izbor uvek.
– Nema tog mora koje bi mi zamenilo ovo  naše Jadransko. Bila sam, putovala, posao me odveo na različite meridijane zaista, ali iskreno nigde nema tog mirisa  mora, tog saliniteta i te idealne srazmere vode i vazduha kao na našem primorju – kaže Seka i dodaje – Našalila sam se sa stihovima „Evo zima će“ jer je evo skoro novembar a još je u sred dana moguće zaplivati.
Mislim da je tajna lepote svake primorke upravo u tome, što pored ovakve klime, odlične mediteranske ishrane i redovnog plivanja, nemoguće ne izgledati lepo!

1 KOMENTAR

  1. Haha koja provala od SAFETE REDŽEPAJ (SEKA) koje kupanje žena postavlja slike od prošle i više godina😂a plava sirena, sama sebi dala nadimak 😂PROVALA OD PORODICE REDŽEPAJ,posjetite njenu porodicu u VRIJES kod Tivta i sve će vam biti jasno😉a posebno komšije pitajte o njima 😂😂😂

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime