Pixabay.com

Dok Rakovi, Škorpije i Ribe vole eksperimentisanje s neobičnim pozama, Device, Jarci i Bikovi su više za “oči u oči” s partnerom.

Ovan

Za večite avanturiste i strastvene ljubavnike Ovnove najbolji je seks onaj žestoki, pa čak i pomalo agresivan. Najbolja poza za njih je “kučeća” – “doggy style”, u kojem će žena ispred sebe staviti jastuk kako bi se naslonila i bila glavom na istoj visini kao i njen partner.

Bik

Veliki hedonisti Bikovi vole poze koje im ostavljaju prostora za puno fizičkog kontakta, a istovremeno ne zahtevaju veliki fizički napor kako bi seks trajao što duže. Idealna poza je ona u kojoj partnerka leži na leđima sa jastukom ispod zadnjice i nogama na ramenima muškarca koji kleči priljubljen iznad nje.

Blizanci

Znatiželjni Blizanci skloni su eksperimentisanju i čestom menjanju poza, ali najviše im odgovara ona u kojoj oba partnera leže na stomaku, priljubljenih tela – takozvana “školjka”. Ona leži na stomaku sa skupljenim nogama i rukama, dok muškarac leži na njoj s raširenim nogama. U ovoj je pozi trenje veliko, pa seks obično kraće traje, ali donosi puno zadovoljstvo.

Rak

Vrlo senzualni Rakovi kojima je seks ne samo fizičko već i duboko emotivno iskustvo obožavatelji su nesvakidašnjih poza. Idealna pozicija za njih je ona u kojoj žena sedi na ivici stola, dok muškarac stoji i rukama pridržava njene noge u vazduhu. Prednost ove poze je što se partneri sve vreme mogu gledati u oči.

Lav

Samouvereni Lavovi vole poze u kojima se ističe bliskost s partnerom, a posebno one u kojima osete svaki pokret svog i partnerovog tela. Zato je za njih idealna poza u kojoj oba partnera sede, na stolici ili krevetu, a muškarac rukama pridržava partnerku za zadnjicu dok ona diktira ritam.

Devica

Device iznenađuju igricama dominacije i neobičnih poza. Vole poze u kojima vide veliki deo partnerovog tela, a odlična za njih je obrnuta kaubojka – žena je na muškarcu, ali tako da je leđima okrenuta. Ukoliko su partneri u formi, najviše strasti ipak će izazvati poze u kojima on stoji i rukama pridržava partnerku naslonjenu na zid.

Vaga

Pripadnici ovog znaka veliki su estete i zaljubljenici u ljudska tela i formu, zbog čega vole seks u blizini ogledala. Idealna seksualna poza za njih je misionarska u kojoj je žena gore. Muškarac se takođe može pridignuti iz ležeće pozicije i približiti lice njenim grudima.

Škorpija

Kao poznati ljubavnici Zodijaka, Škorpije veliku pažnju posvećuju seksualnom istraživanju, a iako su im drage mnoge poze, ona u kojoj je zadovoljstvo najveće je poza 69, koja omogućava istovremenu oralnu stimulaciju oba partnera. Takođe, draže su im one poze u kojima muškarac diktira tempo seksa, poput “obične” misionarske.

Strelac

Impulsivni pripadnici znaka Strelca vole da obaraju rekorde i u seksu, a omiljena im je poza kašike, u kojoj oba partnera leže na boku, on iza nje. Ako ona skupi noge, pojačava se trenje, a istovremeno i bolje stimuliše klitoris i G tačka.

Jarac

Jarci su naizgled hladnokrvni, ali u seksu strastveni ljubavnici. Vole poze u kojima žena dominira. Najviše im odgovara ona u kojoj je žena gore, sedi ili čuči nad partnerom, a on joj pomaže rukama da zajedno uhvate idealan tempo.

Vodolija

Vodolije su također ljubitelji seks-pozicija u kojima je žena dominantna. Idealna za njih je ona u kojoj partner leži ili sedi na ivici kauča skupljenih nogu dok se žena seda na njega tako da mu je okrenuta licem, a nogama ga obgrli oko bokova.

Ribe

Senzualne Ribe vole egzibicije u krevetu, ali i na svim dostupnim komadima nameštaja. Vole poze koje su izvedene iz klasičnog doggy stylea, na primer ona u kojoj je žena rukama oslonjena na pod, dok joj je zadnjica podignuta, a muškarac stoji uspravno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here