pixabay.com

Seks na brzaka, za jednu noć ne mora da bude neka velika stvar – a da li ste sigurni da možete da se nosite s emocijama nakon njega?

Pre nego što se upustite u tu “avanturu” morate biti sigurni da je ona baš to što želite…

Vaša je perspektiva (verovatno) drugačija od njegove

– Muškarce i žene emocije dotiču na drugačiji način. Daleko manji broj žena nego muškaraca zapravo može da ima usputni seks bez emotivne uključenosti iz kojeg će odšetati nepovređene. Za one koje to ne mogu, uvek postoji opasnost da ostanu emotivno slomljene ili bar dirnute. Pre nego što se prepustite trenutku dobro razmislite možete li to podneti bez posledica.

Seks za jednu noć iz pogrešnih pobuda

– Često je usputni seks odraz ranijih bolnih veza i raskida, pa ne želite da budete ranjivi kao u dugoj vezi. Verovatno još gajite osećaje prema svom bivšem ili bivšoj i nastojite da ih se rešite menjanjem više partnera. Razmislite kada ćete koristiti usputni seks kako biste popunili prazninu. Takođe, verovatno uplašeno bežite da ne biste bili ponovno povređeni. Pametno je rasčistiti sve u vezi s prošlošću kako biste mogli slobodno potražiti zabavu u “okolini”.

Poruka koju verovatno ne želite da pošaljete

– Ako vas muškarac privlači, ostvarili ste odličnu komunikaciju, onda on može da pokuša da vidi koliko daleko može ići. Ako se seks dogodi prerano, on će se pitati jeste li i s drugima odmah završili u krevetu kao i s njim. Jasno je da je ovo licemerno i da su u pitanju dvostruki standardi, ali istraživanja su pokazala da, što pre “popustite”, manje će partnera planirati ozbiljnu budućnost s vama.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime