Relja Despotović, koji je javnosti poznat kao Seksi iz grupe Crni Cerak, u vezi je s koleginicom Anastasijom Ićurup, nekadašnjom takmičarkom “Zvezda Granda”.

Kako Kurir saznaje, njih dvoje su svoj ljubavni odnos započeli pre mesec dana, a upoznali su se tokom leta. Pevačica je imala dosta zakazanih nastupa na Crnogorskom primorju, gde se nekoliko puta srela s treperom, koji je zajedno s kolegama iz Crnog Ceraka često imao ugovorene tezge u blizini mesta na kojima je pevala i Ićurupova.

Anastasija i Relja prvo su počeli da se druže, a kako je za Kurir objasnio izvor blizak paru, varnice između njih brzo su se upalile. Njih dvoje uživaju u vezi i odlično se slažu. Ne kriju da su zajedno i nedavno su bili na jednoj proslavi, a fotografija koja je tada nastala došla je u naš posed.

Kontaktirali smo s pevačicom, koja je potvrdila naša saznanja.

– Relja i ja smo dovoljno u vezi da bismo ušli u neki emotivniji odnos. Upoznali smo se sasvim slučajno i tada su nastale obostrane simpatije. Lepo nam je, dosta smo slični i to bi bilo to što bih rekla. Ostalo bih zadržala za sebe – rekla je Anastasija za Kurir.

I Relja, zvani Seksi, miljenik mlađe publike i jedan od trenutno najpopularnijih trepera, kaže da mu je prelepo u vezi sa Anastasijom.

– Upoznali smo se letos u Budvi i tu smo se malo dopisivali. Više sam ja nju muvao i “napadao” nego ona mene. Posle nekog vremena videli smo da prijamo jedno drugom i stupili smo u vezu – rekao je Seksi za Kurir.

Podsetimo, Anastasiju je javnost zapazila tokom takmičenja u “Zvezdama Granda”, koje je svojom odlukom napustila zbog skandala s pojedinim članovima žirija. Ona se u jednoj emisiji posvađala sa Anom Bekutom zbog kostima koji je nosila.

Bekuta je smatrala da je kostim vulgaran, a njeno mišljenje su podržali Snežana Đurišić i Dragan Stojković Bosanac. Tada je Ićurupova rešila da ode iz takmičenja i samostalno nastavi karijeru.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here