Printscreen: Twitter/@AnaIvanovic
Ana Ivanović

Kako rastu temperature, tako sve više počinjemo da maštamo o letu, toplim noćima i seksi odeći. Jednu haljinu koja baš miriše na more pokazala je Ana Ivanović, naša slavna teniserka.

Ana je na Instagramu podelila srećnu uspomenu na prelepu noć u kojoj je izgledala senzacionalno. Teniserka je bila veoma elegantna i veoma seksi u savršenoj beloj haljini bez bretela.

Haljina prati liniju tela i ima veoma zavodiljivi šlic na boku. Sasvim je jednostavna, a u tome je njena čar – jer često sveden kroj najbolje istakne lepotu žene.

Sliku pogledajte OVDE.

Ana je svoju sofisticiranu letnju haljinu kombinovala uz veoma zabavne, šik zelene sandale sa potpeticom. Njihova živahna boja i kaiševi takođe su pravi “san letnje noći”, a uz neutralnu haljinu došle su do izražaja.

Stil naše najlepše teniserke veoma je odmeren i promišljen. Ana obožava klasiku, ne voli da se razmeće luksuznim komadima, a uvek izgleda romantično i ženstveno. Međutim, neretko nas iznenadi i oduševi smelim, seksepilnim i glamuroznim izdanjima. Baš takva je bila njena praznična crna toaleta.

Sliku pogledajte OVDE.

Dok čekamo leto, rado ćemo maštati o nekoj haljini koja je baš poput Anine, a u kojoj ćemo uživati u koktelima i nadamo se – slobodi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here