Seksi manekenka koja je hapšena 25, a osuđivana 11 puta!

0

Sofi neće da prećuti komentare i pobije se očas posla…gotovo svaki put kad izađe
 

– Nikada neću tek tako prećutati. Ako me neko izaziva na tuču, imam pravo da se branim. Žene obično imaju problem sa mnom i komentarišu moj izgled na ružan način. Ja ih onda počupam i izgrebem. Gotovo da mi je postalo normalno da izađem i da se pobijem sa nekim. Ne plašim se da budem u policijskoj ćeliji, jer znam da ću sutradan izaći. Sud mi uvek da samo da platim kaznu ili da obavim društveno korisni rad, izjavila je Sofi i napravila pravi skandal.

 

Manekenka je 11 puta osuđivana (hapšena je 25 puta). Ona je u pijanom stanju napala dva policajca, za šta je dobila 400 sati rada u gradskoj čistoći. Posle par meseci je propustila da se pojavi na suđenju jer je išla u Brisel da uveća grudi za dva broja, za šta je morala da plati kaznu. Ostalo joj je da odradi još 180 sati u gradskoj čistoći.

 

U tučama je razbijala nos i imala masnice na očima, koje vešto prikriva šminkom
 

U jednom intervjuu, Sofi je rekla da je u tučama razbijala nos i imala masnice na očima, ali kaže da ih vešto prikriva šminkom.

 

– Kada upadnem u tuču, dešava mi se da moram da propustim neki posao zbog modrica. Ali, imam dosta novca pa to i nije problem. Propustila sam da se pojavim na sudu jer mi je operacija ugradnje silikona bila bitna zbog posla. Sud mi je tražio da platim kaznu od 95 funti i to nije bio problem za mene. Posao mi je preči, izjavila je Sofi, koja zarađuje 4.000 funti mesečno.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here