Tanjug
Nikola Selaković

Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković kaže da je prijateljstvo i poverenje između predsednika Srbije Aleksandra Vučića i mađarskog premijera Viktora Orbana čvrsta garancija nastavka kvalitetnih odnosa Srbije i Mađarske.

Selaković je napisao na Instagramu da je danas razgovarao telefonom sa svojim dragim prijateljem, šefom mađarske diplomatije Peterom Sijartom i najavio je da će se njih dvojica sastati u sredu u Segedinu.

– Jedan drugom smo čestitali pobedu na jučerašnjim izborima u Srbiji i Mađarskoj, obojica smo izrazili zadovoljstvo zbog činjenice da su građani naše dve prijateljske zemalje, između ostalog, podržali kontinuitet politike građenja i učvršćivanja srpsko-mađarskog prijateljstva – naveo je Selaković.

On je rekao da je prijateljstvo i poverenje između predsednika Srbije Aleksandra Vučića i mađarskog premijera Viktora Orbana čvrsta garancija nastavka kvalitetnih međudržavnih odnosa, koji su u ovome trenutku na istorijskom vrhuncu.

– Dogovorio sam se sa Peterom da se u sredu sastanemo u Segedinu, i nastavimo da radimo za dobro naših naroda i zemalja – napisao je Selaković na Instagramu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here