Košarkašku reprezentaciju Srbije očekuje Kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre, a selektor  Igor Kokoškov okupio je ekipu za pripreme pred takmičenje u Beogradu (29. jun – 4. jul).

Naime, zdravstveni bilten reprezentacije nije najsjajniji. Na prvoj prozivci pojavila su se sedmorica a spisak je odmah smanjen za dva imena. Nemanja Nedović i Ognjen Jaramaz nisu ni zadužili opremu. Prema rečima selektora, njihov status će biti jasnije za par dana.

Takođe, pojavio se i problem sa Miroslavom Raduljicom. „Mocartsport” je preneo da odlični centar ima problem koji nije strašan, ali iziskuje mirovanje. Na celu ovu priču treba dodati i da se Marko Gudurić odmah po završetku sezone javio lekaru.

Ni Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović neće moći da se pojave kako je planirano. Jokić je odigrao bukvalno svaku utakmicu za Denver, dok Bogdan Bogdanović još igra plej of NBA, kao. Vladimir Lučić koji igra plej of Nemačke.

Srbija prvi meč igra 29. juna protiv Dominikanske republike, zatim 30. protiv Filipina, a onda čeka polufinale i duele sa Portorikom, Italijom ili Senegalom u zavisnosti ko bude u prva dva tim.

Selektor je na mukama, videćemo s kojim timom će nastupiti u kvalifikacijama

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here