Selektor fudbalske reprezentacije Srbije intezivno je pratio Dunav osiguranje Sportske igre mladih Srbije posebno završnicu Državnog finala.

 

Ada Ciganlija je prošle nedelje bila centar manifestacije Dunav osiguranje Sportske igre mladih Srbije. Medalje su delili premijerka Srbije Ana Brnabić, ambasador Igara Johanes Han, predsednik Saveza za školski sport Srbije Željko Tanasković i drugi.

Dobili smo pobednike i putnike koji će predstavljati našu zemlju na Međunarodnom finalu Igara u Splitu, gde će se klinci takmičiti ali i družiti na moru sa vršnjacima iz BiH i Hrvatske.

– Sportske igre mladih su zaista sjajna stvar. U poslednje vreme sam intezivno pratio ovu lepu manifestaciju kroz medije, koji su na fantastičan način ispratili završnicu Državnog finala. Gledao sam po društvenim mrežama vesti o Igrama i u zemljama regiona. Lepota druženja i zajedničkih takmičenja mladih u poslednjih dvadesetak godina nam je nedostajalo. I ova ideja, koja je zaživela je jedna prelepa stvar. I u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini se priča o Igrama, gde su deca glavni učesnici. I kada ih vidite kako se takmiče u deset sportova, kako upoznaju drugare iz zemalja okruženja, onda svi trebamo biti ponosni na to – poručio je Ljubiša Tumbaković, selektor fudbalske reprezentacije Srbije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here