EPA/Claudio Onorati
Rade Šerbedžija

Strasti, pakao i beznađe. To je suština kultnog pozorišnog komada “Ko se boji Virdžinije Vulf”. Komad u režiji Lenke Udovički premijerno je izveden na Brionima u julu, a sutra će imati ispit pred beogradskom publikom.

– Ljubav je uvek i u svemu najjača, pa i u braku i van braka. Zato je i najinteresantnija, što je komplikovano. Tako bi bilo tužno da je sve jednostavno – rekao je poznati glumac Rade Šerbedžija govoreći o ljubavi na TV Prvoj.

On je rekao da u predstavi ima svega – sreće, smeha, zlobe, duhovitosti, teških tonova, ljubavi i svađa…

Šerbedžija je govoreći o publici u Hrvatskoj, u kojoj je predstava već premijerno odigrana, rekao da su Srbi i Hrvati po mentalitetu slični i da očekuje i ovde dobar prijem publike.

– Po mentalitetu smo mi jako slični, i mi Srbi i vi Hrvati – rekao je Šerbedžija obraćajući se kroz šalu svojim koleginicama iz predstave koje su takođe gostovale na TV Prvoj i dodao:

– Ali opet ima nekih razlika jer u Hrvatskoj i Sloveniji su godinama živeli u blizini Italije, Austrije, da ne kažem da su vladali tim krajevima Italijani, Nemci i Austrijanci i Mađari i Česi i veliki je uticaj tog zapada i njihove kulture – rekao je Šerbedžija.

3 COMMENTS

  1. “Po mentalitetu smo mi jako slični”
    Ко би други него културни радници?
    После свих крвопролића…
    Помози Боже ако може.
    Никад више јако слични!
    Србине гледај своја посла!!!

  2. Вести?? ЗАШТО НЕ објависте мој јучерашњи коментар на овог Улизицу који је сместио оца у Београд да га чувају а вамо се улизује Хрватима??

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here