instagram/printscreen
Sergej Ćetković

Popularni pevač odlučio je da se odmara sa suprugom Kristinom i ćerkama Lolom i Milom. Sa tročlanom porodicom odseo je u obližnjem hotelu, a pre odlaska na plažu odlučio je da šopinguje. Stari grad u Budvi je izbor porodice Ćetković.

– Sergej je svake godine na Crnogorskom primorju sa porodicom i važi za jednog od omiljenih gostiju obližnjih restorana. Nije nadobudan i umišljen iako je veća zvezda od mnogih koji se tako ponašaju kada dođu ovde. Vidi se da je porodičan čovek i da su mu ćerke i supruga na prvom mestu. Mili i Loli u svemu ugađa i igra se sa njima kao da su vršnjaci, to sve oduševljava. Strpljivo pozira kada ga zaustavljaju deca i traže autogram, a to zabavlja i njegove naslednice, koje su izuzetno vaspitane. Ne pati od toga da na sebi ima brendirane stvari ili da deci priušti skupocene igračke, često ga vidimo da sitnice koje su mu potrebne za plažu ili igranje naslednica kupuje na tezgama na šetalištu – kaže jedan od ugostitelja.

– Bez obzira što ima ponude da mu leto u potpunosti bude radno, Sergej se trudi da odvoji vreme za porodicu i da se s njima potpuno opusti. Nije od onih pevača koji će prihvatiti svaki nastup a da zbog toga trpi porodica. Skoro svake godine jul je rezervisan za odmor sa suprugom i ćerkama, koje su mu na prvom mestu – kaže naš izvor blizak pevaču.

Kako je iza Sergeja radna godina, jer je puno radio, izdao pesmu i sinhronizovao crtani urađen po imenima ćerki, bilo je očekivano da mu je preko potreban odmor. Kao rođeni Podgoričanin, Ćetković leto provodi na Crnogroskom primorju, gde pored toga što uživa u plivanju i kupanju, ima priliku da se druži sa prijateljima i rođacima koje nema priliku često da vidi tokom godine.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime