EPA-EFE/PASQUALE BOVE

Sergej Milinković-Savić je na najbolji način započeo prvenstvo u Seriji A.

Lacio je slavio na gostovanju Empoliju sa 3:1, a srpski reprezentativac je bio strelac prvog i asistent kod drugog gola Lacija.

Po završetku meča, srpski fudbaler je rekao šta su ciljevi Lacija u novoj sezoni.

– Svake godine naš cilj je da se plasiramo u Ligu šampiona, nadamo se da će i ove to biti slučaj. Dobro smo krenuli, nadam se da ćemo i u narednim mečevima biti dobri kao sada i da ćemo biti među najbolja četiri tima – rekao je Sergej.

Pričao je i o uticaju novog trenera Mauricija Sarija.

– Šta se promenilo sa Sarijem? Promenilo se to što traži da igramo malo drugačije. Meni se dopada, jer više trčimo i igramo više sa loptom. Moramo da ispunimo ono što trener traži od nas – rekao je za “Skaj”.

On je zadovoljan kako je Lacio odigrao na ovom gostovanju.

– Nisam očekivao ovakav test, ali posle prvog gola odgovorili smo momentalno i to nam je dalo podstrek za nastavak utakmice. Srećni smo zbog pobede, želimo da se pripremimo što je moguće bolje za naredni meč. Bio je to žestok meč, mnogo smo trčali da bismo osvojili loptu i na poluvremenu smo imali prednost. U drugom je već sve bila stvar kontrole igre – dodao je Sergej.

Zadovoljan je što su navijači ponovo na tribinama.

– Kada su na tribinama, guraju nas napred. Nadam se da će na našem stadionu biti još bolje iako je dozvoljeno svega 50 odsto kapaciteta – zaključio je srpski vezista.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here