Serija A: Honda vozi Milan, Inter iščupao bod

0

"Pogurao" Milan: Keisuke Honda dao dva gola u Veroni
 

Četa Pipa Inzagija "prošetala" se gradom ljubavi i najavila borbu za vrh. Sampdorija Siniše Mihajlovića vodila je 2:0 na Sardiniji, ali su u nastavku fudbaleri Kaljarija uspeli da osvoje bod. Posao domaćinu olakšalo je isključenje Kaćatorea u 59. minutu.

 

"Po meni, ovo nije remi, ovo je poraz. Bilo je 2:0 i imali smo mnogo prilika da rešimo meč, ali ih nismo iskoristili… Znamo da će nam ovakve utakmice pomoći da rastemo… Nisam toliko ljut, koliko sam razočaran", rekao je Mihajlović za italijanske medije.

 

U poslednjem meču kola, Inter i Napoli na "Đuzepe Meaci" odigrali su 2:2.

 

Golom Kvaljarele u 62. minutu Torino je slavio na svom terenu protiv Stankovićevog Udinezea, dok su Atalanta i Palermo u poslednjim trenucima susreta stigli do tri boda protiv Parma odnosno Ćezene.

 

U prvom susretu u nedelju, Lacio je u Firenci pobedio Fiorentinu 2:0, a prvi gol na meču postigao je naš reprezentativac Filip Đorđević.

 

Rezultati sedmog kola Serije A: Fiorentina – Lacio 0:2, Verona – Milan 1:3, Palermo – Ćezena 2:1, Torino – Udineze 1:0, Atalanta – Parma 1:0, Kaljari – Sampdorija 2:2.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here