MTEL
Milan Marić u ulozi boema i pevača Tome Zdravkovića

Otkrijte inspirativnu priču o voljenom boemu, Tomi Zdravkoviću, u ekskluzivnoj mini seriji “Toma”, dostupnoj u MTEL TV Video klubu.

Sa osam upečatljivih epizoda, ova serija vas vodi na emotivno putovanje kroz život i karijeru jedne od najslavnijih figura jugoslovenske estradne scene.

Toma Zdravković, pevač, boem, kockar, bio je simbol jednog zlatnog doba jugoslovenske muzike, čija su dela ostala da spajaju ljude širom bivše Jugoslavije, čak i u postjugoslovenskoj eri. U seriji “Toma”, pratimo njegovu priču kroz perspektivu jednog doktora, koji, umesto tradicionalnog predavanja, svojim studentima odlučuje da predstavi život Tome kroz njegovu muziku. Ova neočekivana odluka uvodi nas u priču o dva potpuno različita sveta koja se sudaraju, ali i spajaju kroz zajedničku ljudskost i razumevanje.

Dok Toma nastavlja sa svojim životom punim pevanja i izazova, doktor, koji je prvobitno bio njegov protivnik, postaje njegov prijatelj i najveći podržavalac. Njihova priča je priča o životu, smrti, prijateljstvu i nesalomivom duhu koji pevanje donosi Tomi.

Uz MTEL TV, sada imate priliku da bindžujete sve epizode serije “Toma” po super ceni. MTEL TV usluga pruža pristup preko 270 kanala sa Balkana, omogućavajući vam da gledate hit serije, domaći sport uživo, i još mnogo toga, bez obzira gde se nalazite u svetu. To je savršena prilika za naše ljude širom sveta da ostanu povezani sa domovinom i uživaju u kvalitetnom sadržaju koji ih čini ponosnima.

Ne propustite priliku da doživite jedinstvenu priču o Tomi Zdravkoviću, koja je više od serije – to je omaž velikanu koji je svojim glasom i pesmama ostavio neizbrisiv trag na muzičkoj sceni i srcima ljudi. Posetite sajt www.mtel.global  i započnite svoje putovanje sa “Tomom” već danas.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here