Tanjug
Danijel Server

Ekspert za Zapadni Balkan i profesor na Univerzitetu Džons Hopkins u SAD Danijel Server, kritikovao je kosovskog premijera Aljbina Kurtija zbog prihvatanja evropskog sporazuma, navodeći da je prihvatio nešto što je štetno za Kosovo.

On je naglasio da je Kurti bio pod pritiskom, ali da su najveći problemi u onim pitanjima koja se ne nalaze u evropskom predlogu.

– Kurti je bio pod ogromnim pritiskom, ali je pristao na nešto što je štetno za Kosovo. Najveći problemi su oni koji nisu u sporazumu –  istakao je Server.

6 COMMENTS

  1. Nije on nikakav ekspert za Balkan. On je samo pristalica Americke agresije na Srbe i na svakoga ko se neulizuje SAD.

  2. Evo ga opet ovaj filozof i srbomrzac,ma koga više zanima tvoje mišljenje dedice,sve ste nam uzeli,bombardovali ste nas,varvari jednu bre,i ovamo mlatite praznu slamu,najveće zlo potiče od vas

  3. kurti muti je i tebi podigao spomenik usred pristine i to na glavnom trgu none tereze zato sto lobiras da je srpsko kosovo srpsko je uvek i da nikada nije bilo albansko i da nikada nece ni biti

  4. Polako deda , samo polako….kada Rusi uzmu nazad svoju Aljasku i Mexiko svoje teritorije na jugu i Havaji odu “kući” nećeš imati kad da spomeneš Srbiju i srpske teritorije !Nadam se da ćeš doživeti , a pošto si Metuzalem – to će uskoro da se desi …..

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here