Youtube
Danijel Server

“Milošević je veći neprijatelj Srbije od Olbrajtove i Klintona”, ističe američki analitičar i albanski lobista Danijel Server povodom izjave ministra spoljnih poslova Ivice Dačića da Srbi neće imati veće neprijatelje od bivšeg predsednika SAD i bivše američke državne sekretarke.

– Milošević zaslužuje ”titulu” najvećeg neprijatelja Srbije – rekao je Server za list Danas i dodao da su upravo Klinton i Olbrajtova pomogli Srbiji da ga se Srbija otarasi i dali joj šansu da postane evropska demokratija.

A povodom Dačićeve konstatacije da Server, koji ga je kritikovao zbog najave da će pozvati Srbe u SAD da glasaju za Trampa na predsedničkim izborima, želi da pravo koje uživaju Albanci u SAD suspenduje Srbima koji tamo žive, Server je rekao:

– Dačić očajnički želi da prikrije svoju sopstvenu grešku koju je napravio nagovestivši da će se srpska vlada umešati u americke izbore, u korist Trampa, naravno da Srbi u americi imaju svako pravo da glasaju za koga žele.

– Kako su se demokrate u eri dinastije Klinton ponašale prema našem narodu, dobro smo na svojoj koži osetili 1999. Oni su izabrali da im Srbija bude neprijatelj, a ne mi – rekao je Dačić za “Novosti”.

3 COMMENTS

  1. Ma da, Putin je najveći neprijatelj Rusa,Asad Sirijaca, Đipnig Kineza,Maduro Venecuelaca i tako dalje!Nije ni čudo, da vam se ne sviđaju!

  2. Serveru,s obzirom da si lep kao tvoja idolka Olbrajtova onda je potpuno jasno ko je za tebe prijatelj a ko neprijatelj Srbije. Sve radi samo nam ne drži predavanje o američkom prijateljstvu. Teraj se u tri …!

  3. Serveru to što ti serviraš:ma ubedi me iz prve.Ma ko bi nam bili veći prijatelji ako ne Klinton i Olbrajtova.Ma zato im dižemo spomenike,zato ih zovemo na godišnjice,zato ih slavimo.Serveru serviraj ti ru priču tamo tvojima u aMerici jer jedino oni sa svojim zakržljalim mozgom to mogu prihvatiti.Ostavi ti na miru našeg poslednjeg predsednika HEROJA:Slobodana Miloševića.Mi njega znamo i mišljenja nam se ne poklapaju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here