Youtube/Wondered ?

Kao što je i bilo planirano, mešavina fudbala i ekstremnog automobilizma, Rocket League, pretrpela je ogromne izmene. Pre svega, 23. septembra je postala potpuno besplatna za igranje, i dobila je međuplatformsku progresiju, ali više nije dostupna za uzimanje na Steamu.

Činjenica da je Rocket League postao besplatan za igranje nakon 5 godina oduševila je mnoge. Iako je ovaj naslov često koštao i 10$, tokom svakog besplatnog vikenda igranja zabeležen je ogroman skok igrača.

Tako je i sada kada je Psyonix omogućio da RL trajno postane besplatan. Ogromno interesovanje i priliv igrača koji su jurili da vide šta sve donosi video-igra dovelo je do preopterećenja servera, prenosi play.co.rs.

Dakle, igrači koji su kupili Rocket League tokom prethodnih godina ostali su da se igraju, a došao je priliv velikog broja novih, koji može biti i milionski ako gledamo prethodna deljenja na EGS, što je sasvim lako oborilo servere.

Psyonix je brzo vratio funkcionalnost igri i za sada je sve stabilno. Čekamo da se Epic, sada vlasnik studija i ove video-igre, pohvali podatkom o broju novih igrača.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime