Promo
Severina

Nakon što suprugu Igoru nije javno čestitala godišnjicu braka, Severina je na Instagramu obeležila, za nju, jedan težak datum. 

Uz snimak na kome se vidi kako je sin Aleksandar grli na brodu, dok svira pesma My Heart Will Go On, objavila je emotivnu poruku u kojoj je navela da je prošlo već punih 10 meseci od sudske mere kojom je zajednički sin dodeljen Milanu Popoviću, a Severina ga viđa u kraćim intervalima.

– Ništa ne boli više od patnje za detetom. Tako je priroda htela. I dala nam je snagu. Da se borimo, izdržimo. I boriću se. U toj agoniji ono što najžešće peče kao neprekidna žeravica u stomaku je nepravda, jer kao da je niko ne čuje i ne vidi. Verujte, ponekad i najjače srce teško izdrži da nastavi da kuca. I svaki otkucaj ostavlja jedan ožiljak. I tako 10 meseci. Danas je dan kad srce zastaje. Punih je 10 meseci od „privremene mere“ kojom mi je oduzeto dete. Ta „privremena mera“ je odredila da dete kod mene prespava dva puta mesečno. Da ga vidim 10 sati tokom radne nedelje i svaki drugi vikend koji počinje subotom u 10h. I tako 10 meseci. „Privremeno“. Osećaj kao kad vaš najglasniji vrisak kao da niko ne čuje. Ili ne želi čuti. Ali sutra je novi dan… – napisala je Severina.

View this post on Instagram

[MY Heart will go ON] Ništa ne boli više od patnje za djetetom. Tako je priroda htjela. I dala nam je snagu. Da se borimo, izdržimo. I borit ću se. U toj agoniji ono što najžešće peče kao neprekidna žeravica u stomaku je nepravda, jer kao da ju nitko ne čuje i ne vidi. Vjerujte, ponekad i najjače srce teško izdrži nastaviti kucati. I svaki otkucaj ostavlja jedan ožiljak. I tako 10 mjeseci. Danas je dan kad srce zastaje. Punih je 10 mjeseci od 'privremene mjere' kojom mi je oduzeto dijete. Ta 'privremena mjera' je odredila da dijete kod mene prespava dva puta mjesečno. Da ga vidim 10 sati pod radnim tjednom i svaki drugi vikend koji počinje subotom u 10h. I tako 10 mjeseci. 'Privremeno'. Osjećaj kao kad vaš najglasniji vrisak kao da nitko ne čuje. Ili ne želi čuti. Ali sutra je novi dan… #myson #myfirst #mylast #myeverything #celinedion #myheartwillgoon #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Njeni su joj pratitelji odmah ostavili brojne poruke podrške.

„Ne daj se srce“, „Drži se, sve će to doći na svoje“, „Mogu zamisliti kako ti je“, „Svaki drag trenutak ostaje zauvijek, ali ova nepravda neće ostati tako“, bili su neki od komentara.

Podsećamo, Severina je krajem prošle godine izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom. Sudija je donela privremenu meru prema kojoj dete odlazi da živi s ocem, a majka može da ga posećuje dva puta nedeljno i svaki drugi vikend.

U avgustu 2019. godine Opštinski sud u Zagrebu doneo je i privremenu meru koja Severini brani da objavljuje Aleksandrove fotografije na društvenim mrežama.

Severina je to spomenula početkom ovog meseca kad je umesto sinove fotografije na prvi dan škole objavila njegov crtež.

– Srećno svim roditeljima. Naoružajmo se s puno strpljenja… Mi smo krenuli u 3. razred! Ne smem podeliti fotografiju sina kao sve druge mame, ali mogu njegov crtež, na koji sam jako ponosna. Srećno, ljubavi mamina – napisala je Severina ispod objave.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime