instagram/ severina
Severina

Nakon priča da Severini Kojić (47) i Igoru Kojiću (32) u braku ne cvetaju ruže, pevačica je brže bolje objavila fotografiju kako „trenutno“ uživa sa mužem i njegovim roditeljima, ocem Darganom Kojićem Kebom i majkom Oljom.

Međutim, Severina je iskoristila fotografiju nastalu još 2018. godine kako bi javnosti predstavila da je u njenom braku sve u najboljem redu.

– Sasvim običan ponedeljak. Vreme za porodicu – napisala je pevačica u opisu fotografije koja definitivno nije nastala danas, 17. februara, kada ju je ona objavila.

Kod Igora na profilu nalazi se fotografija njegove majke nastala kada je porodica Kojić slavila njen rođendan. Olja je bila u istom kompletu kao i na Severinioj objavi, samo što je Kojićeva fotografija od septembra 2018. godine.

U pozadini njihove zajedničke fotografije nalazi se muškarac u prugastom džemperu koji se jasno vidi i na Kojićevoj objavi, te je jasno da je fotografija nastala 2018. godine.

Severina je pre nekoliko dana sa Instagrama obrisla prezime Kojić, što je podgrejalo priče da između nje i Igora nešto nije kako treba.

Podsećamo, pevačica se na jednoj dodeli nagrada pojavila bez Igora, iako se skoro uvek pojavljuju zajedno. Odmah je počelo da se priča da par ima problema, a afera „prezime“ samo je dodatno rasplamsala šuškanja.

– Seve je došla sama da preuzme nagradu, što je svima bilo čudno budući da se od Igora gotovo ne razdvaja. Da među njima nije sve OK, bilo je jasno nakon što su je pitali gde je Igor, na šta je ona navodno kratko odgovorila: „Nije pošao sa mnom“. Sve vreme je uživala u društvu dece koja su bila sa njom na bini i sa njima je ćaskala. Igora nije ni pomenula, što je do sada bilo nezamislivo. Ako se i desilo da nekada ne krenu zajedno negde, provodili bi vreme na telefonu, što sada nije bio slučaj – priča izvor koji se zatekao na licu mesta.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime