Severina “začinila” romantično veče

0

Scenu podelio sa koleginicom: Severina i Petar Grašo

– Konačno, posle toliko godina, evo me ponovo u Skoplju. I sami možete da vidite koliko sam večeras srećan – rekao je Grašo na početku nastupa ispunjenog romantikom, optimizmom i pozitivnom energijom.

Kršni Dalmatinac imao je publiku o kojoj sanja svaki pevač. Posetioci su horski pevali sve njegove hitove, pa je u jednom trenutku povikao: "Toliko mi je ovde lepo što želim da se ovaj koncert nikada ne završi!"

 

Na sredini nastupa scenu je podelio sa Severinom, koju je publika dočekala ovacijama. Obučena u dugu crnu haljinu zapevala je i zaigrala.

– Ruke su mi hladne, ali mi je ovde kod vas srce toplo – rekla je Severina, dodajući, da bi želela da uskoro održi koncert u Skoplju.

 

Ne peva sa Danijelom

Radoznale novinare je interesovalo zašto je Grašo, kao svog specijalnog gosta pozvao Severinu, a ne svoju devojku, poznatu hrvatsku pevačicu, Danijelu Martinović.

– Danijela i ja smo odavno razdvojili privatni i poslovni deo naših života i retko nastupamo zajedno. Severina je pre svega moja prijateljica, a ja želim da imam prijatelje na koncertima. Ona je jedna od najlepših i najpopularnijih pevačica na ovim prostorima i zato sam oduševljen što zajedno pevamo – objasnio je Grašo.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here