Nemački teniser Aleksandar Zverev kaže da mu je pauza zbog pandemije koronavirusa pomogla da radi na stvarima koje ne može tokom sezone.

Zverev se u razgovoru za “Sport Bild” takođe osvrnuo i na dominaciju “velike trojke”.

On upravo ističe da Novaku Đokoviću, Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu najviše odgovara prekid sezone, ali i da je kraj njihove dominacije sve bliži.

– Imaju mnogo više iskustva i tačno znaju šta treba da rade. Oni će biti svežiji nakon pauze, koja više odgovara starijim igračima. Ipak, siguran sam da će stara garda uskoro pasti – rekao je Zverev.

Zverev je ovih dana često bio na meti kritičara, koji mu zameraju da previše vremena troši na Instagramu, umesto da trenira.

Nemac to poriče.

– Moji zaposleni rade više nego obično. Kratko radno vreme nije problem za mene. Ovo je važno vreme. Kada sve ponovo krene, videćete tačno ko je naporno radio, a ko nije. Uživam u ovom vremenu. Ovo je pravi trenutak kada možeš da radiš na onom što ne možeš dok sezona traje. Stalno se putuje iz grada u grad, igra se meč za mečom. Sada je pravo vreme da se radi na detaljima. Tačno mogu da vidim šta mi treba – dodao je Zverev.

Zverev (22) je trenutno sedmi teniser sveta.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here