Foto: MN Press
Dušan Vlahović

Nekadašnji reprezentativac Hrvatske, a danas skaut Milana za Austriju Dario Šimić boravio je početkom sedmice u Srbiji, gde je gledao utakmicu mlade selekcije domaćina i Francuske.

Hrvatski novinari zatekli su ga u jednom beogradskom hotelu gde su obavili razgovor sa njim. Zanimalo ih je mišljenje o seniorskoj reprezentaciji Srbije, koja je tog dana igrala protiv Azerbejdžana.

– Dušan Vlahović je napadač kakvog Hrvatska trenutno nema – jasno je rekao na početku razgovora za „Sportske novosti“ Šimić.

Mladi napadač je na pomenutoj utakmici postigao dva gola, a na prethodnoj protiv Luksemburga jedan, koji je bio dovoljan za tri boda Srbije.

S druge strane za mlađe selekcije Hrvatske nastupa jedan napadač kome se predviđa sjajna budućnost. Reč je o 18-godišnjem Roku, Šimićevom sinu.

– Roko je pravi napadač, ima Mandžukićevu snagu u sebi, ali ja sam perfekcionista i znam što još mora doterati. Na čemu treba raditi. Voleo bih da popravi igru glavom i za desetak posto startnu brzinu. Iako je inače brz, visok gotovo 190 centimetara, zna odigrati… – zaključio je Dario Šimić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here