Foto: MN Press
Marko Simonović

Košarkaši Crvene zvezde Marko Simonović i Luka Mitrović pozvali su navijače da dođu u što većem broju na meč 29. kola Evrolige protiv Makabija.

– Nadam se da je ostalo snage i da će je biti. Ritam je stvarno paklen, bila je velika potrošnja, pa i pre dva isto… Očekuje nas zahtevan meč. Oni su odmarali, nisu igrali. Oni su poletna ekipa koja voli da trči, igra na veliki broj poena. Gaje taj neki stil. Promenili su trenera skoro, vidi se neka promena kod njih u igri. Kako će sutra izgledati, to je njihov problem. Mi ćemo probati da uradimo naš deo posla i da se nadamo dobrom rezultatu – rekao je Simonović i dodao:

– Treba da bude sličan način i sistem igre, sa čvrstom odbranom, da bude dobra energija i atmosfera na tribinama i da svi zajedno probamo da dođemo do neke energije koja nam treba i da pobedimo. Sutra mora da gori, baš je bitno. Ako bi trebalo da biram neku od svih utakmica do sada, sutra je baš kad bi trebalo da bude puno, da bude dobra podrška. Ona je uvek bila, ali sutra da bude baš ona atmosfera.

Luka Mitrović je rekao je da će ključni biti odbrana i podrška sa tribina.

– Snage ima, moraće da se nađe. Jednostavno nakon ove tri uzastopne pobede u Evroligi, sutrašnji meč dobija još više na važnosti. Vratili smo se tamo gde smo želeli da budemo i pre početka evroligaške sezone, tako da novi meč kod kuće i nadamo se pred punim tribinama. Nadamo se da će navijači prepoznati važnost sutrašnjeg duela i da će napuniti dvoranu i dati nam neku dodatnu snagu koja nam je preko potrebna da se svi zajedno nadamo jednoj dobroj energiji, koja će nas potencijalno voditi do pobede – rekao je Mitrović.

Utakmica će biti odigrana u četvrtak od 19 sati u hali “Aleksandar Nikolić”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here