Simonović: Zaslužili smo makar petu utakmicu

Čestitao Partizanu: Marko Simonović
 

"Borili smo se i mislim da smo zaslužili makar da odemo u tu petu utakmicu. Stvarno smo dali sve od sebe u ovom susretu, kao i čitave sezone. Hvala momcima na toj borbenosti i čestitam Partizanu titulu", rekao je Simonović novinarima posle susreta u hali Pionir.

 

Zvezda je ostala bez titule šampiona Srbije, pošto je izgubila od "večitog" rivala Partizana sa 3:1 u pobedama u finalu. Luka Mitrović je kazao da je Zvezda u četvrtoj utakmici nedostajalo sreće, ali da misli da su presudne bile druga i treća utakmica finalne serije, gde su crveno-beli "bili ispod svog nivoa".

"Kao tim smo imali dosta uspeha ove sezone, u Evropi smo ostavili dobar utisak, osvojili smo jedan trofej i sem tog završnog turnira Jadranske lige u Beogradu i ove finalne serije, mislim da smo bili dobri. Hteli smo da završimo sezonu sa ovim trofejom, ali je Partizan ovog puta bio uspešniji", kazao je Mitrović.

 

Centar crveno-belih Raško Katić rekao je da mu je žao što Zvezda nije osvojila titulu.

"Imali smo lošu reakciju na drugoj i trećoj utakmici, danas smo većim delom igrali dobro, ali smo stali i dozvolili Partizanu da napravi seriju. Zasluženo su nas dobili ovu utakmicu. Ostaje žal što serija nije bila u našu korist", rekao je Katić.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime