pixabay.com

Popularna serija “Simpsonovi” ponovo je “predvidela” nešto što će se dogoditi u Sjedinjenim Američkim Državama, ovaj put je reč o haosu koji je nastao nakon što je izabran novi predsednik SAD-a.

Epizoda “Treehouse of Horror XXXI” obrađuje temu američkih izbora. Mardž traži od Homera da izađe da glasa, a Lisa ga upozorava zašto je to važno i podseća na protekle četiri godine.

Homer se uskoro gubi u razmišljanju i priseća se dugačke liste grešaka koje je napravio Donald Trump. Uskoro se budi iz sanjarenja i shvata da je prespavao glasanje.

U nekoliko narednih scena prikazan je haos koji je nastao 20. januara 2021. godine, svet je u plamenu, zgrade su uništene, a Homer sedi na krovu porodične kuće i pije pivo s puškom u ruci.

1 COMMENT

  1. Ma ova serija pokazuje koliko je ovo sve dobro izrezirano,svako ima svoju ulogu i Tramp i Bajden i pandemija .

  2. Ovo ce se sve desiti, a i to do polovine januara, a ali narod je glup. U ide novi soj virusa iz Afrike i napada sve ove sto su uradili pcr test dali su dnk budalama. U februaru ide virus pa svijetu, a ne pomaze ni jedna vakcinacija, a sve do aprila narod nece shvatiti sta se desava i u kojem smo vremenu sad trenutno. U posle zemljotresa koji ce za jedan dan biti na 15 lokacija u svijetu tad ce se narod osvijestiti gdje smo i kud to vodi. U tad ide borba do zadnjeg.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here