Instagram
Milan Laća i Marina Tucaković

Marina Tucaković preminula je 19. septembra posle duge i teške bolesti, a na njenoj sahrani, kako se pisalo, došlo je do skandala kada je njen sin navodno isterao neke pevače.

Kako se pisalo, sve se dogodilo zbog toga što su oni ostali dužni novac njegovoj pokojnoj majci, a spisak dužnika postoji u jednoj svesci koju je Marina ostavila iza sebe.

Milan Radulović Laća, Marinin sin, rekao je da će se tek 40 dana od sahrane oglasiti i otkriti ko su dužnici. Međutim, on je noćas odlučio da progovori na društvenim mrežama i da nekoliko tvitova posveti svojoj majci.

“Ja ću se boriti protiv zaborava, ono što na našim prostorima je kao kazna za sve one po “kojima se ništa neće zvati”. U prevodu – pamtite je po pesmama njenim”, napisao je on i dodao da pojedini mediji nisu pisali istinu o njegovoj majki i čuvenoj svesci dužnika o kojoj se danima priča.

“Red je da se oglasim u sitne sate. Sve što ste ovih dana čitali po medijima, a u vezi s mojom majkom i sa mnom, nije istina. Kako nas inače ljudski nagon navodi, od smrti se branimo banalizacijom – sveskom dugova ili pak ikebanom. Estrada Vendetta no me interesa”, napisao je Laća i time otkrio da ga osveta estradnjacima ne interesuje i da mogu da odahnu ukoliko su u spisku dužnika.

Podsetimo, kako su pisali domaći mediji, kada je saznala da ima rak i krenula u borbu za sopstveni život, Marina je navodno odustala od ideje da naplati sva dugovanja, pa je prestala da ganja pevače koji joj duguju novac za tekstove koje im je napisala.

Ona je navodno imala je svesku u kojoj je zapisivala sve, i ko je koju pesmu kupio, i ko je platio u ratama, i ko još nije platio.

“Čim se malo stiša sve, možda posle 40 dana, Laća će da otvori svesku i da vidi na koji način da potraži sva ta dugovanja, sigurno je da će sve zvezde koje su dužne da tuži. Mnogim pevačima neće biti dobro, jer je spreman da javno iznese sve. Ukupan dug pevača je preko 90.000 evra. Koliko znam, jedan popularni folk pevač je ostao ozbiljno dužan i sa njim se dugo Marina ganjala, a tu je i jedna pevačica koja je od nje uzela čak četiri pesme, od kojih su dve ozbiljni hitovi i nikad nije platila”, ispričao je izvor blizak Marininoj porodici.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here