Semus
Nada Obrić

Sindikat estradnih umetnika i izvođača Srbije već trideset dve godine zastupa interese umetnika, a godišnjicu uspešnog rada proslavili su zajedno sa članovima i saradnicima u restoranu “Stara kapetanija”.

Među onima koji su čestitali bili su predstavnici Unije poslodavaca Srbije, sa kojima sindikat ima dugogodišnju uspešnu saradnju, predsednik Saveza samostalnih sindikata Srbije Ljubisav Orbović, direktor Sokoja Dejan Manojlović, predstavnici drugih granskih sindikata, a sve je kao domaćin ugostio predsednik Sindikata Dragiša Golubović.

– Veliku zahvalnost dugujemo svima koji su nam pružili podršku svih ovih godina. Veliki posao je iza nas, ali nam u ovim kriznim vremenima predstoji i velika borba za prava naših članova – istakao je Golubović.

Nezaobilazna je bila i pesma, pa su se tako mikrofona latili Ranko Šemić, Raša Pavlović, Nedeljko Bilkić, Goca Lazarević, Sneki, Branka Sovrlić, Nenad Manojlović, Danilo Živković, Rade Jorović, a posebno iznenađenje bilo je kada je pesmu otpevala i Nada Obrić, posle višegodišnje pauze.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here