Pošta Srbije / Vuk Branković
Zoran Đorđević, v.d. direktora Pošte Srbije

Na šestoj konferenciji “Srpski dani osiguranja”, Zoran Đorđević, v.d. direktora Pošte Srbije, govorio je danas o potencijalima saradnje JP “Pošta Srbije” sa osiguravačima i istakao spremnost Pošte za širenje poslovne saradnje sa većim brojem osiguravajućih društava, polazeći od razvijenih kapaciteta za obavljanje poslova zastupanja u osiguranju.

Pošta Srbije direktno i posredno utiče na rast tržišta osiguranja, dok odgovorno štiti imovinu i zaposlene od različitih rizika kojima su izloženi, a od sredine 2017. godine obavlja poslove zastupanja u osiguranju za Kompaniju “Dunav osiguranje”, čime omogućava korisnicima da na šalterima ovlašćenih pošta zaključe ugovor o putničkom zdravstvenom osiguranju, kombinovanom osiguranju domaćinstva, osiguranju pomoć na putu ili od autonezgoda, ili da obezbede zelenu kartu.

– Startovali smo sa prodajom masovnih polisa, ali smo spremni i za uvođenje drugih vrsta polisa, uz širenje prodajne mreže ovlašćenih pošta širom zemlje i stalnu edukaciju i povećanje broja izvršilaca licenciranih za poslove zastupnika u osiguranju. Naši naredni planovi vezani su za nadogradnju mobilnih aplikacija za iOS i Android kojima se omogućava da prošireni set funkcionalnosti i usluga koje pružamo na šalterima bude dostupan i građanima u digitalnom okruženju. Na osiguravačima je da nastupe sa još boljom ponudom i promocijom mogućnosti i koristi koje donose efikasne usluge osiguranja, a na nama kao partneru je da stavimo na raspolaganje razvijenu mrežu poslovnica, obezbeđujući kvalitetnu i profesionalnu uslugu – od pune informacije do finalne realizacije, u potpuno automatizovanom, brzom i jednostavnom postupku. Takođe, kao privatni i poslovni korisnici voljni smo da iskoristimo sve pogodnosti razvijenog sistema osiguranja – rekao je Đorđević.

Najveći regionalni skup iz oblasti osiguranja “Srpski dani osiguranja 2022”, održava se od 15. do 18. novembra na Zlatiboru. Predstavlja najnovije trendove u sektoru osiguranja i obrađuje najvažnije teme koje utiču na svakodnevno poslovanje osiguravajućih društava, među kojima je i inflacija na svetskom nivou, kao naredni veliki izazov za sektor osiguranja posle pandemije koronavirusa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here